Duurzame projecten

Duurzaamheid en vette concepten gaan bij ons hand in hand. Geen zorgen over nieuwe regelgeving, we begeleiden je erdoorheen en gebruiken materialen opnieuw om je oude panden een nieuwe uitstraling te geven, met focus op duurzaamheid.

LET'S CONNECT LET'S CONNECT

Bij Vormgenoten combineren we duurzaamheid met gave concepten zodat je het beste van twee werelden krijgt. We helpen je navigeren door nieuwe regelgeving en maken er meteen iets moois van. Van circulaire materialen tot het hergebruik van oude meubels, we hebben sowieso een oplossing om nieuw leven in jouw panden te blazen!

We maken de wereld met onze vastgoedbeleving telkens een beetje mooier. Letterlijk en figuurlijk. Bij elk project kijken we waar we duurzaamheid op een impactvolle manier kunnen implementeren.

Door het toepassen van duurzame materialen kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat de akoestiek van je pand verbeterd wordt, terwijl het er ook nog super mooi uit ziet.

Binnen jouw pand zijn er vaak een hoop dingen die we kunnen hergebruiken voor jouw vastgoedbeleving. Deze elementen dragen niet alleen een mooi verhaal met zich mee, maar zorgen er ook voor dat je pand circulair ingericht kan worden. Onze ontwerpers zien alle mogelijkheden en passen deze toe in het totaalconcept zodat je een compleet nieuwe uitstraling krijgt met oog op duurzaamheid!

Hoe doen we dat?

  • Kennis van regelgeving
  • Circulair ontwerp
  • Materialisatie
  • EDG’S
  • MVO
  • Sustainable Development Goals (SDG’s)
  • Refurbished
  • Werknemers geluk

Samenwerken?
Connect
met Tim

We maken de gaafste concepten die helemaal draaien om de kern van jouw bedrijf. Je blijft bij elke stap van het proces betrokken. Van de eerste schets tot de uiteindelijke realisatie, we nemen je bij de hand!

LEES MEER

Wat we bedenken, kunnen we ook maken! We zorgen van concept tot realisatie voor jouw vastgoedbeleving en die van jouw klant. Vanuit onze thuisbasis in Eindhoven bieden we alles wat je nodig hebt. Zo hoef je nergens anders meer aan te bellen!

LEES MEER

We combineren duurzaamheid met inspirerende concepten. Samen navigeren we door SDG's, ESG's en nieuwe regelgeving, waarbij we materialen hergebruiken om met oog op duurzaamheid nieuw leven in jouw oude panden te blazen.

LEES MEER

Let's connect

+31 (0) 40 234 88 31
[email protected]
Park Forum 1106
5657 HK Eindhoven

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Policy